راهکارهای مناسب برای کاهش وزن

پایگاه خبری توفارقان– آذرشهر , گوگان , ممقان:  به کار گرفتن رژیم غذایی و راهکارهای مناسب برای کاهش وزن از دغدغه‌های مهم افراد دارای اضافه وزن است اما مهم‌تر از آن حفظ وزن کاهش یافته است. به گزارش ایسنا، کارشناسان تغذیه معتقدند حفظ وزن کاهش یافته برای طولانی مدت امکان‌پذیر است و با انجام راهکارهای …

پایگاه خبری توفارقانآذرشهر , گوگان , ممقان: 

به کار گرفتن رژیم غذایی و راهکارهای مناسب برای کاهش وزن از دغدغه‌های مهم افراد دارای اضافه وزن است اما مهم‌تر از آن حفظ وزن کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا، کارشناسان تغذیه معتقدند حفظ وزن کاهش یافته برای طولانی مدت امکان‌پذیر است و با انجام راهکارهای ساده می‌توان به این وضعیت دست پیدا کرد.

سایت هلث لاین به راهکارهایی برای کمک به کاهش وزن و حفظ آن اشاره کرده که به شرح زیر است:

یادداشت کردن مواد غذایی و نوشیدنی‌های مصرفی: به اعتقاد کارشناسان، یادداشت کردن تمامی مواد خوراکی و نوشیدنی های مصرفی توسط فرد، احتمال کاهش وزن را دو برابر افزایش می‌دهد و به حفظ وزن کاهش یافته کمک می‌کند.

وزن کردن روزانه: بسیاری از افراد از وزن کردن روزانه خود واهمه دارند اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که کنترل مرتب وزن با ترازو روش موثری برای مقابله با اضافه وزن است. نتایج مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۳ حاکیست افرادی که خود را به طور روزانه وزن می‌کنند نسبت به افراد دیگر سه برابر بیشتر احتمال دارد وزن خود را کاهش دهند.

طبخ و مصرف غذا در خانه: طبخ غذا در خانه نه تنها از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است بلکه به کاهش وزن کمک می‌کند. نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد افرادی که از غذاهای آماده تغذیه می‌کنند یا به رستوران می‌روند به طور متوسط نسبت به افرادی که در خانه غذا می‌خورند ۲۰۰ کالری بیشتر دریافت می‌کنند. همچنین با مصرف غذاهای رستورانی میزان قند، نمک و چربی‌های اشباع شده دریافتی هم بیشتر می‌شود.

توجه به میزان خوراکی‌های مصرفی: بررسی انجام شده روی بیش از ۶۰ هزار نفر از مردم آمریکا حاکی از آن است که طی ۲۰ سال گذشته پرس‌های غذا بزرگتر شده که در نتیجه مقدار خوراکی و نوشیدنی مصرفی افزایش می‌یابد.

خودداری از تماشای زیاد تلویزیون: هر چه مدت زمان بیشتری را صرف تماشای برنامه‌های تلویزیون و کار با رایانه کنید برای کارهای دیگر همچون فعالیت‌های جسمی وقت کمتری خواهید داشت. علاوه بر این نوع برنامه‌هایی که افراد تماشا می‌کنند بر میزان خوراکی مصرفی تاثیر دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهد تماشای ۱۰ دقیقه برنامه آشپزی میل به خوردن را در فرد بالا می‌برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *